Obvestilo

Plavajoči grad v Cerknici

Eden največjih mednarodnih festivalov v regiji, etno-art  festival, ki poleti poteka v čarobnem okolju grada Snežnik, se ta konec tedna seli v Cerknico!  Gledališke predstave in drugi performansi ter glasbeni koncerti z mednarodno udeležbo so tudi letos očarali obiskovalce, ki bodo lahko festivalski  utrip vnovič ali pa sploh prvič začutili v petek, 27. novembra 2015, pred  Kulturnim domom Cerknica.

Organizatorji so prepletli tri samostojne dogodke, od gledališča do glasbe. Ob 18.30 bo nastopil Teatro Matita, Happy Bones, črno-humorna igra kosti za vse,  uro pozneje boste lahko ob kuhanem vinu prisluhnili Frbežarjevi poeziji,  ob 20.00 pa se zazibali ob glasbi Zamee z gosti.

In ker dogodka nikakor ne gre zamuditi, NoviceZNotranjske.net, fb Cerknica.info in KD Cerknica podarjamo  tri gratis vstopnice  trem izžrebanim »všečkarjem« ali komentatorjem pričujoče objave na: https://www.facebook.com/novicenotranjske/?ref=aymt_homepage_panel.  Žrebanje v petek, 27. novembra 2015, ob 13.00. časa za priprave na dogodek bo dovolj!

M. B., B. M. K.

Foto: arhiv NRP

 

Ne spreglejte

Pozabljeno Gosarjevo besedilo rešeno in restavrirano

Gosarjev večer, ki sta ga na zadnji novembrski dan pripravili Občina Logatec in Knjižnica Logatec, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja