Obvestilo

Bloški korak – z novim uredniškim odborom v razgibano pomlad

Na Blokah smo že navajeni, da nas pred velikonočnimi prazniki obišče Bloški korak, ki ga tako vsi Bločani kot drugi naročniki po vsem svetu nestrpno pričakujejo že šestnajsto leto.

Izšla je druga letošnja številka glasila Bloški korak, ki je pomladno obarvana. Tudi tokrat ponujamo veliko zanimivih raznovrstnih novic iz občinskega, kulturnega, zgodovinskega, gospodarskega, šolskega, društvenega, športnega in razvedrilnega področja, ki so razvrščene po posameznih rubrikah.

V tokratnem Bloškem koraku se vam predstavlja novi uredniški odbor, ki ga sestavljamo tri članice in dva člana: Milena Mišič, Jerneja Kovšca, Katja Lah Majkić, Tone Urbas in Stane Jakopin kot glavni urednik.

Objavljen je intervju z županom Občine Bloke g. Jožetom Dolesom, preberete si lahko reportažo z odlično organiziranih Bloških tekov, ki letos praznujejo jubilejno 40-letnico.

Predstavljamo Bločana, ki že dalj časa živi v Ljubljani, s pomočjo starih slik smo pokukali malo v zgodovino, opisujemo pa tudi, kako so nastajali znameniti Bloški teki. Preberete si lahko nekaj iz življenja osnovnošolcev, s svojim duhovitim prispevkom pa se nam je kot vedno oglasil legendarni Obloški Tonček. Prispevek je ilustriral akademski slikar Mišo Strman.

Uvedli smo tudi rubriko Seznam dogodkov, ki nam razkriva, da bo na Blokah zelo razgibana pomlad.

Želim vam veliko užitkov pri branju Bloškega koraka in lepe velikonočne praznike!

Stane Jakopin, urednik

Ne spreglejte

Kolesarčki spoznavali prometna pravila

Sklad vrtca Kurirček Logatec Vesele nogice je s članicami sklada v sodelovanju z vodstvom vrtca …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja