Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Borut Albreht in Katarina Ožbolt tudi na zadnjem teku NTP potrdila vrhunsko formo

Prelepa sončna nedelja je bila kot naročena za zadnji tek Elgonova Notranjskega tekaškega pokala, Tek ob Karlovici, ki velikih presenečenj ni prinesel. Razveseljivo je, da se je tudi tega teka udeležilo veliko število mladih tekačic in tekačev, ki dajejo vedeti, da se za razvoj tekaškega športa v Notranjsko-primorski regiji ni bati. Medtem ko so se najmlajši pomerili v treh kategorijah na 600, 1000 in 1500 metrov dolgih progah, so člani in članice premagovali 9700 metrov dolgo makadamsko traso, ki se je prve štiri kilometre vzpenjala, potem pa se vsaj deloma zravnala in proti cilju mestoma tudi spuščala.

V absolutni konkurenci sta blestela Borut Albreht in Katarina Ožbolt pred Kristino Bele in letos odlično Bojano Levstek. Med moškimi sta na drugo in tretjo stopničko stopila Andrej Lindič in Matjaž Arko.

Letošnji Elgonova Notranjski tekaški pokal se je torej iztekel, slovesna podelitev pokalov najhitrejšim in posebnih priznanj tistim, ki so se udeležili vseh tekem, pa bo 7. novembra ob 18.00 v Kulturnem domu Cerknica.

Blanka Markovič Kocen

Foto: R. K.

Takole so v cilj pritekle: Katarina Ožbolt, Kristina Bele in Bojana Levstek, neposredno za njimi pa avtorica teh vrstic, sicer najhitrejša v veteranski kategoriji.

Ne spreglejte

S kolesom po regiji

Destinacija Zeleni kras je skupaj s turistično informacijskimi centri  in predstavniki kolesarjev izdala novo kolesarsko …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja