Obvestilo

Božično darilo logaškim vrtcem, šolam in domovom starejših

 

Občina Logatec je letos nekoliko drugače zaznamovala bližajoče se božično-novoletne praznike in namesto tradicionalnih dejavnosti v okviru decembrskega dogajanja del sredstev namenila otrokom in starostnikom v občini.  Župan Berto Menard je tako v prostorih Upravnega centra Logatec ravnateljem vrtcev in šol ter direktorjem domov za starejše v Logatcu in Zavoda za vzgojo in izobraževanje predal sredstva za nakup didaktičnih igrač, iger ter pripomočkov, ki bodo namenjeni njihovim varovancem.

»V naših srcih je kljub covidu vedno več svetlobe,« je uvodoma dejal župan in poudaril, kako pomembno je, da se pogovarjamo, poslušamo in slišimo drug drugega. Po njegovem mnenju se prav v težkih časih najbolj  pokaže sposobnost ljudi na vodilnih položajih.

Osnovnim šolam 8 talcev, Tabor in Rovte, vrtcu Kurirček in Miklavževemu vrtcu, Domu Marije in Marte, Domu starejših Logatec in Zavodu za vzgojo in izobraževanje je logaški župan izročil darilne bone v skupni vrednosti 8.000 evrov in dejal: »Želimo si, da bi s to pozornostjo tako mladim kot mladim po srcu polepšali bližajoče se praznične dni.«

Blanka Markovič Kocen

Foto: Primož Godina

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja