Obvestilo

Po darilo na Božično-kulinarični sejem v Cerknico. Tu se še marsikaj dogaja.

Prihaja čas obdarovanj in zbiranja zamisli, s čim razveseliti najbližje. Radi bi podarili kaj izvirnega, lepega, nekaj, kar bi prižgalo iskrice v očeh obdarovanca.

Ljubko, sladko, dišeče, toplo, uporabno, igrivo presenečenje boste zagotovo našli na Božično-kulinaričnem sejmu  pred Kulturnim domom Cerknica v nedeljo, 18. decembra, od 12. ure dalje.

Na stojnicah vas med drugimi pričakujejo ponudniki z okoliškim kmetij, taborniki, skavti, osnovnošolci, knjižničarji, čebelarji, gostinci …

V času sejma bodo otroci ustvarjali na delavnicah v kulturnem domu, se zabavali na napihljivih igralih, si poslikali obraz in jezdili konjičke.

Cerknica v prazničnih lučeh, ki jo soorganizirajo Občina Cerknica, Notranjski regijski park in Zavod Pekarna, sicer ponuja pestro vsakodnevno dogajanje. V četrtek vas bo Andreja Jernejčič z besedo, hrano in glasbo ob 19.00 iz knjižnice na Rakeku popeljala po Indiji, v petek, 16. decembra, ob 18.00  pa si bodo otroci od 5. leta starosti dalje v Večgeneracijskem centru Cerknica lahko ogledali predstavo Pulcinella.

Sobota bo glasbeno obarvana, v Kulturnem domu Cerknica se bo namreč na Božično-novoletnem koncertu ob 19.00 predstavil MePZ Cluster.

Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Zaradi Izlitja gnojnice iz kmetijskega obrata na Studencu pri Postojni potreben previdnostni ukrep

V nedeljo,18. februarja 2024,se  je okoli 17:30 zgodila nesreča na kmetijskem obratu Eko Kmetije Žgajnar …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja