Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Branjenje naslova se začenja v Vipavski dolini

Za Postojnčana Grego Premrla, Vilija Ošlaja in druge člane ekipe Unikatoy racing se pričenja sezona 2018. Njihov prvi tekmovalni preizkus bo uvodni reli letošnjega slovenskega državnega prvenstva, ki bo potekal v Vipavski dolini.

Ponovno se obeta spektakel

Rally Vipavska dolina, ki bo letos potekal osmič, velja med slovenskimi ljubitelji relija za enega najbolj priljubljenih in najbolj množično obiskanih. Znamenite žabeljske ride ali pa slikovita hitrostna preizkušnja na Predmejo nudijo gledalcem spektakularne prizore, dirkačem pa še dodatno dvigajo raven adrenalina.

Želja je ubranitev naslova v diviziji 2

Ob Premrlu bo letos ponovno sedel eden najizkušenejših slovenskih sovoznikov. Vili Ošlaj, s katerim sta lani osvojila naslov državnih prvakov v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva. Ubranitev slednjega je ob dejstvu, da bo posadka Unikatoy racinga tudi letos nastopala z istim dirkalnikom (Citroenom DS3 R3T), po besedah ekipe edini logičen tekmovalni cilj.

Grega Premrl: “Vipavska dolina je reli, ki ga dirkači zelo nestrpno pričakujemo. Poleg tega da damo prvič v sezoni karte na mizo, gre tudi za prireditev, ki jo zaznamujejo glasna publika in atraktivne hitrostne preizkušnje. Z ekipo smo se dobro pripravili, saj želimo tudi letos vsi skupaj storiti korak naprej. Šli bomo na polno!”

8. Rally Vipavska dolina se bo pričel v petek, 20., zaključil pa v soboto, 21. aprila. Premrl in Ošlaj bosta nastopala s startno številko 9.

Vir: Unikatoy racing

Ne spreglejte

V Pivki nove okužbe s koronavirusom

V občini Pivka so danes zabeležili več novih okužb s koronavirusom. Kot je potrdil poveljnik regijskega štaba …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja