Obvestilo

Čarobna krilca za dober namen

Prihaja predpraznični čas in prav kmalu nas bodo založene trgovine vabile k nakupu pogosto nepotrebnih in precenjenih materialnih daril. To je primeren čas, da se zazremo v pravi smisel obdarovanja in tega se zaveda tudi duhovna predavateljica, motivatorka in pisateljica Cristy Žmahar (na sliki).

Cristy je zato poprijela za delo in se že pripravlja na čarobni dogodek za dober namen, poimenovan čarobna krilca – dogodek srčnega in odgovornega namena.

Dogodek bo poln čarobnosti daril in angelske note delovanja po svoji vesti in srcu.

Dobrodelni dogodek Čarobna Krilca bo potekal v torek, 25. novembra, prisotne pa bodo številne znane osebnosti ter posebni gostje in glasniki Krilc: Katarina Čas, Manca Košir, Alenka Godec, Rok Trkaj, Urška Majdič, Bernarda Žarn, Goran Vojnović, Aljoša Bagola in Cristy Žmahar.

Obiskovalci bodo prispevali denar za čarobne žetone, ki jih bodo nato po svoji vesti in srcu namenili v izbrani mošnjiček Krilc, daril s čarobno močjo, naj bo to za šolske potrebščine za otroke v Gani, za podporo čebelam, za gozdove, za zapuščene živali ali kaj drugega od možnih štirinajstih čarobnih odgovornih daril.

Obiskovalci bodo tudi obdarovani – s predavanjem in ekskluzivno meditacijo  gostiteljice dogodka, pisateljice in duhovne motivatorke Cristy Žmahar.

Vstopnine ni, bo pa med obiskovalci potekala dobrodelna izmenjava – prispevek v višini 20 evrov, obiskovalci pa bodo prejeli čarobni žeton. Tega nato namenite za enega od zbiralnih mošnjičkov za dobrodelni namen. Vsi prispevki se bodo porabili izključno za dobrodelne namene Krilc!

 

Foto: Promocijski material

Ne spreglejte

Večgeneracijski družinski center v Cerknici odpira svoja vrata

Večgeneracijski družinski center v Cerknici v sredo 1. junija odpira svoja vrata v prostorih Galerije …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja