Obvestilo

Člani začeli s pripravami

Članska ekipa Nogometnega kluba Cerknica, ki po nekaj letih vnovič nastopa v 3. slovenski ligi, je 15. januarja začela s pripravami. Po odličnem jesenskem delu in končnem 7. mestu na prvenstveni lestvici čaka ekipo težka in naporna pomlad. 

Trenutno se ekipa pripravlja na igrišču v kolenu, kjer trenirajo štirikrat tedensko v zelo težkih vremenskih razmerah, vendar delovne vneme med fanti ne manjka. Trener Gašper Lončar je s trenutnim delom zadovoljen, vendar ključni del priprav šele prihaja, saj jih čakajo še štiri prijateljske tekme, kjer bodo dobili možnost dokazovanja vsi igralci, ki si bodo poskušali izboriti mesto v začetni enajsterici.

Ekipa je pridobila tudi štiri okrepitve v januarskem prestopnem roku in bo krenila v nadaljevanje z novimi močmi. Pridružili so se ji domačin Nejc Klančar, ki se vrača iz Avstrije, Urban Jernejc z Vrhnike in Elvis Turšić iz tujine. Ponovno pa je v ekipi Emil Palamar, ki bo močna okrepitev v konici cerkniškega napada.

Cerkničane čaka tudi pokalna tekma, kjer bodo 11. marca v polfinalu pokala MNZ Koper igrali proti Izoli in si poskušali priigrati veliki finale. Prvenstvo 3. lige se bo nadaljevalo 21. marca. Gostovali bodo pri neposrednem konkurentu za obstanek Adria iz Mirna. Cilj vodstva in članske ekipe je ostati v 3. SNL in s tem okrepiti cerkniški nogomet, ki je v zadnjih letih v vzponu. Zahvala gre predvsem lokalnim sponzorjem, ki finančno podpirajo projekt in razvoj mladih nogometašev. 

Andreja Jernejčič

Foto: Gašper Lončar


Ne spreglejte

Uspešen vikend postojnskih balinarjev

Članice BK Postojna so nastopile na državnem članskem prvenstvu v igri dvojic, ki se je …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja