Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Curling turnir za dober namen tudi tokrat uspel

25. januarja je podjetje Studio Proteus v sodelovanju s Curling Zvezo Slovenije izvedlo 2. dobrodelni odprti turnir Postojne v curlingu. Med 14 prijavljenimi ekipami je bila najboljša ekipa lokala Time out pred zasedbo Lokalno pospeševalnega centra Pivka in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Postojna. Sredstva iz prijavnine bodo organizatorji namenili Lions Clubu Proteus Postojna.
»Ljudi, ki potrebujejo pomoč, je več kot si predstavljamo, je povedal Miran Gaspari, predsednik postojnskih Lionsov in se zahvalil tako sodelujočim kot organizatorju, Ernestu Zakariji, direktorju Studia Proteus za plemenit namen. Z zbranim denarjem bodo pomagali dvema socialno ogroženima družinama in mladoletniku, pri izbiri pa jim bo pomagal Center za socialno delo Postojna.
Mario Nagode, organizacijski odbor Drsališča v Postojni, je poudaril, da »smo Postojnčani ljudje, ki želimo pomagati«. Župan občine Postojna Igor Marentič je dejal, da se je ekipa z veseljem odzvala in da si želijo še podobnih dogodkov. »Medtem ko se mi tu zabavamo, nekaterim ni lahko,« je poudaril pomen dobrodelnosti Boris Rebec, podžupan Občine Pivka.
Dobra udeležba na turnirju je zagotovo dokaz, da ljudje želijo pomagati pomoči potrebnim sokrajanom, obenem pa da se je curling v Postojni dobro prijel.
Med donatorji so bile še ekipe: Tajfun Liv d.o.o., Pivka Perutninarstvo d.d., Pirnat d.o.o., Goranka Nagode s.p., Rave d.o.o., Matima d.o.o., Hortikultura Sežana, Društvo mušketirji, PGD Postojna, Lions Club Postojna Proteus.

Alenka Furlan Čadež
Foto:Atelje Zirman

 

Ne spreglejte

Cerknica: V dveh urah pobrali za 1,5 m3 odpadkov

Zaposleni v Notranjskem parku in na Občini Cerknica so združili energijo, dobro voljo in željo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja