Obvestilo

December Glasbene šole Logatec: od Veselih melodij do Božičnega koncerta

Učenci Glasbene šole Logatec in njihovi mentorji ter učitelji v prazničnem decembru pripravljajo zares pester program koncertov, na katerih želijo med drugim tudi pokazati, da postajajo pravi mali virtuozi.

Decembrske prireditve začenjajo v petek, 2. 12., ko bodo ob 18.30 v dvorani Glasbene šole Logatec zazvenele Vesele melodije za veseli december. To bo 4. nastop učencev logaške glasbene šole.

V sredo, 7., in v četrtek, 8. 12., se bodo prav tako ob 18.30 v dvorani glasbene šole predstavili najprej učenci na violini, violi, violončelu in kontrabasu, naslednji dan pa na flavti, klarinetu, oboi in saksofonu. Vpetek, 9. 12., bodo ob 18.30 v omenjeni dvorani zazvenele harmonike, v torek, 13. decembra, pa klavir in orgle. Dva dni pozneje vas ob isti uri vabijo na koncert oddelka brenkal.

Še posebej slovesno bo v Jožefovi dvorani Doma Marije in Marte v petek, 23. decembra, Ko bodo na Božičnem koncertu Glasbene šole Logatec nastopili učenci baletnega oddelka, solisti na različnih instrumentih, komorne skupine, pevski zbor, mlajši in starejši godalni ter pihalni orkester.

Vstop na vse koncerte je prost.

 

Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Polna logaška dvorana prepevala v melodijah drugega valčka

Po razprodanem koncertu v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma je Simfonični orkester Cantabile božično-novoletni duh prenesel …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja