Obvestilo

Dela na avtocesti med Uncem in Ravbarkomando za letos zaključena

Najpozneje do sobote zjutraj bo promet med Uncem in viaduktom Ravbarkomanda znova urejen brez omejitev po obeh polovicah avtoceste, so sporočili iz Darsa. Zapora na območju viadukta Ravbarkomanda bo ostala predvidoma do začetka decembra.

V okviru prve gradbene sezone obsežnejših del na primorski avtocesti so dela na trasi avtoceste med Uncem in viaduktom Ravbarkomanda zaključena, so zapisali na Darsu, kjer voznike pozivajo, naj bodo pozorni na prometno signalizacijo, prilagodijo naj hitrost vožnje in s tem prispevajo k varni vožnji brez zastojev, še posebej pa k varnosti delavcev, ki bodo odstranjevali zaporo v nočnem času.

Zapora na območju viadukta Ravbarkomanda bo predvidoma ostala do začetka decembra, saj delavci zaključujejo dela na krovu objekta. Na razdalji približno enega kilometra bo tako promet še vedno urejen kot doslej, dvosmerno po polovici avtoceste, po dveh zoženih pasovih v vsako smer.

Predvidoma v začetku decembru bo odstranjena tudi zapora na območju viadukta in promet bo do konca zime brez omejitev urejen po obeh smernih voziščih. Druga gradbena sezona, v kateri bodo viadukt Ravbarkomanda obnavljali iz smeri Postojne proti Ljubljani, se bo začela takoj, ko bodo dovoljevali vremenski pogoji, predvidoma po zaključku zimske službe, še pojasnjujejo na Darsu.

Vir: Dars

Ne spreglejte

Plamenci na Cerkniškem jezeru

Na Cerkniškem jezeru smo nepričakovano dobili redek, eksotičen obisk: velike plamence oziroma flaminge. Po navedbah …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja