Obvestilo

Dobrodelni konvoj iz Repentabra tudi letos v Logatcu

Občini Logatec in Repentabor ne druži samo prijateljstvo, ampak ju vrsto let povezuje tudi solidarnost. Prvi decembrski petek, pred Miklavževim, je v Logatec tudi letos pripeljal dobrodelni konvoj iz Repentabra, naložen z dobrinami, ki so jih v prijateljski občini zbrali za socialno šibkejše družine v Logatcu.

Socialno šibkejšim pomoč v predprazničnem času dobrodošla

Pozorno zložen tovor – oblačila, obutev, šolske potrebščine in tudi hrana – so iz dveh vozil za upravnim centrom prevzeli predstavniki logaškega Rdečega križa, skupaj s Centrom za socialno delo in Karitasom pa bodo pomoč razdelili med tiste, ki jo potrebujejo in jim je v predprazničnem času še kako dobrodošla.

Županja Tanja Kosmina z vodstvom logaške občine

Županja Repentabra Tanja Kosmina, ki je uradno predala za mnoge logaške družine dragocen tovor, se je na pogovoru srečala tudi z vodstvom logaške občine. Med drugim je izrazila veselje in zadovoljstvo nad sodelovanjem z logaško občino, tukajšnjimi društvi in šolami.

Božiček za uporabnike Rdečega križa

Logaški Rdeči križ je te dni pripravil tudi darila za svoje uporabnike, 156 darilnih vrečk je z različnimi vsebinami srčno napolnila Anuška Blaško. V svojih prostorih v upravnem centru dvakrat na teden organizirajo tudi butik, v katerem si obiskovalke in obiskovalci lahko izberejo želene kose oblačil.

Besedilo in foto. Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Dan zaščite in reševanja v Cerknici

Na parkirišču Trikotnik v Cerknici je v soboto, 8. junija, potekal razgiban dan zaščite in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja