Obvestilo

Društvo likovnikov Logatec: letošnja bera prinaša nekaj novega

Da res prinaša nekaj novega, smo se lahko prepričali že na nedavnem odprtju razstave. To je potrdila tudi likovna kritičarka Anamarija Stibilj Šajn, ki je vse leto spremljala člane Društva likovnikov Logatec pri njihovem ustvarjanju, in  dodala, da je pri vseh viden napredek, pričakuje pa, da bo tako tudi v naslednjem letu.  Predsednik DLL Janez Ovsec je podal statistiko letošnjega leta: osem razstav, Ex- tempore Logatec,  dve koloniji, člani društva pa so bili aktivni tudi drugje po Sloveniji in celo izven meja naše domovine. Vsem je zaželel tudi blagoslovljene božične in novoletne praznike.  Odprtje je popestril učiteljski oktet iz Logatca »Pa kolkr tolk«, javnosti pa se je prvič predstavil  Komorni orkester  harmonikarjev Glasbene šole Logatec.

DLL-božičnonovoletna1

Na razstavi sodelujejo: Franc Godina, Darinka Lapajne, Anda Ovsec, Alenka Cigale, Tone Mihevc, Tončka Madon, Olga Petrovčič, Ljubica Krivec, Tea Širca, Jurij Kravcov, Janez Štros, Petar Lazarević, Erna Kopše, Janez Ovsec, Zvezdana Zatler, Marinka Mohar, Matej Pečenik, Franc Musec, Dejan Ladika, Rupnik Darja, Jože Matjašec, Dušan Mihelčič, Ljudmila Dolenc.

Razstavljena dela si lahko ogledate vse do konca januarja 2016 v času delovanja Večnamenske športne dvorane Logatec.

Članice in člani Društva likovnikov Logatec se zahvaljujejo vsem, ki ste v letu, ki se izteka, budno spremljali njihove razstave: vsem bralkam in bralcem spletnega portala Novice z Notranjske, pa tudi vsem Logatčanom pa želijo mnogo lepega v letu 2016.

Besedilo in foto: Brane PevecDLL-božičnonovoletna3 DLL-božičnonovoletna4

Ne spreglejte

Pozabljeno Gosarjevo besedilo rešeno in restavrirano

Gosarjev večer, ki sta ga na zadnji novembrski dan pripravili Občina Logatec in Knjižnica Logatec, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja