Obvestilo

Ekiša Unikatoy racing z velenjske dirke optimistično v Železnike

Olajšanje ob prvi letošnji ciljni rampi in nove, dragocene izkušnje so najpomembnejši izplen ekipe Unikatoy Racing, ki je pretekli vikend tekmovala na velenjskem reliju.

Potem ko se je sezona 2018 začela s težjo nesrečo na reliju Vipavska dolina, sta Grega Premrl in Vili Ošlaj iz Citroena DS3 presedla v Peugeota 208 razreda R2. Novi dirkalnik bo še zahteval nekaj privajanja, a predstava v Velenju člane ekipe navdaja z optimizmom.

“Vesel sem, da mi je uspelo dirkalnik pripeljati na ciljno rampo. Z Vilijem sva nabrala številne prepotrebne izkušnje, ki jih bova v nadaljevanju sezone v močni in izenačeni konkurenci slovenskega državnega prvenstva še močno potrebovala. Vožnja Peugeota je v primerjavi s Citroenom precej drugačna. Že način vožnje s turbo- ali atmosferskim motorjem je na primer povsem različen. Seveda bom potreboval še nekaj “brzincev”, da se s Preugeotom povsem spoprijateljim, a se že zelo veselim relija v Železnikih, saj sem vesel konstantnega stopnjevanja ritma v Velenju,” je po prihodu v cilj dejal Grega Premrl.

Rezultatskih pričakovanj ekipa Unikatoy Racinga tokrat ni imela. Kljub temu sta Premrl in Ošlaj zasedla končno peto mesto v diviziji 2 državnega prvenstva in sedmo mesto v generalni razvrstitvi.

Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje 29. in 30. junija v Železnikih.

Vir: Unikatoy Racing

Ne spreglejte

Zaradi Izlitja gnojnice iz kmetijskega obrata na Studencu pri Postojni potreben previdnostni ukrep

V nedeljo,18. februarja 2024,se  je okoli 17:30 zgodila nesreča na kmetijskem obratu Eko Kmetije Žgajnar …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja