Obvestilo

ENTERPRISE EUROPE NETWORK – pregledne informacije, brezplačna pomoč podjetjem

Enterprise Europe Network je največja podporna mreža EU za mala in srednje velika podjetja na področju mednarodnega poslovnega sodelovanja, inovacij, prenosa znanja in tehnologij ter sodelovanja v programih EU.

Namenjena je malim in srednje velikim podjetjem, raziskovalnim ustanovam, univerzam, tehnološkim centrom, podjetniškim in inovacijsko-razvojnim agencijam, ki iščejo brezplačne informacije, nasvete in individualno pomoč pri iskanju primernih partnerjev, širjenju poslovanja v tujino, prenosu ter trženju tehnologij in inovacij. Nudijo pa tudi informacije o primernih nacionalnih in mednarodnih razpisih za financiranje podjetniških projektov.

Na spletni strani mreže www.een.si je zbrana ažurirana baza več kot šest tisoč aktivnih tehnoloških ponudb in povpraševanj iz Evrope in širše. Glede na to, da jo uporablja 600 partnerjev, je to lahko učinkovito orodje za iskanje specifičnih poslovnih ponudb in povpraševanj tudi za naša podjetja.

Na strani www.een.si  je trenutno objavljen Javni razpis garancij za bančne kredite mikro, malim in srednje velikim podjetjem v okviru Regijske garancijske sheme v Primorsko-notranjski regiji. Rok za prijave je do porabe sredstev oziroma najkasneje do 16.6.2018. Dodatne informacije dobite na tel. št.: 05 721 22 33 ali e-naslovu: marinka@rra-zk.si.

Europe Direct Primorsko-notranjske regije

Ne spreglejte

Narišite nasmeh na parkirišču trgovine Eurospin v Logatcu

Vabimo vas na druženje z dobrodelno noto na parkirišču trgovine Eurospin Logatec v soboto, 25.9.2021 …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja