Obvestilo

Foto natečaj Pomlad 2016 – polna presenečenj npodaljšujemo do konca junija

Na uredništvu Novice z Notranjske skupaj v sodelovanju Si.mobil Postojna izbiramo najboljšo fotografijo na temo Pomlad 2016 – polna presenečenj. Izbrana fotografija bo nagrajena z gsm aparatom, ki ga podarja Si.mobil Postojna. Zaradi izjemno težke odločitve – letošnja pomlad je očitno res presenečala – in tudi zato, ker fotografije še vedno prihajajo, smo se odločili natečaj podaljšati. Tekma se je dobro razvnela … Saj tudi pravo poletje šele prihaja, mar ne?

foto_natečaj

Vaše prijave sprejemamo do 30. junija 2016 na naslov info@noviceznotranjske.net. Veselimo se vaših prispevkov.

Pravila in splošni pogoji foto natečaja:

1. Nagradna igra poteka od 20. maja 2016 do 10. junija 2016 v organizaciji portala Novice z Notranjske in Simobil Postojna.

2. V foto natečaju lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

3. Fotografija mora biti posneta v letu 2016.

4. Vsak avtor lahko pošlje največ 2 avtorski fotografiji.

5. Zmagovalna fotografija bo izbrana na podlagi strokovne komisije in izbora uredništva. Odločitev uredništva in strokovne komisije je dokončna, nanjo se ni mogoče pritožiti.

6. Vsak udeleženec mora poleg fotografije poslati tudi ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad ter kontaktno telefonsko številko. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali.

7. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani www.noviceznotranjske.net in Facebook strani https://www.facebook.com/NovicezNotranjskeinokolice/

8. Nagrajenec mora nagrado prevzeti na Si.mobil Postojna do 1. julija 2016. Če nagrajenec nagrade ne prevzame v določenem času, se nagrade ne podeli.

9. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da udeleženec sprejema te splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri in pogoje, ki so objavljeni na tem mestu.

10. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni na Novice z Notranjske in Si.mobil Postojna ter njihovi ožji družinski člani.

11. Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

12. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov sprejetim pri organizatorju ter osebnih podatkov udeležencev ne bo posredoval tretji osebi ali jih uporabil v druge namene, kot izključno za potrebe uspešne celostne izvedbe nagradne igre. V primeru, ko organizator nagradno igro organizira skupaj s so-organizatorjem, bo ta so-organizatorju posredoval seznam nagrajencev.

13. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

14. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev natečaja brez predhodnega opozorila.

Ne spreglejte

V Notranjskem muzeju Postojna odprli novo razstavo »ROCK POSTOJNA«

V Notranjskem muzeju Postojna so v praznični december zakorakali z novo, prav posebno razstavo, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja