Obvestilo

Glasbena šola Logatec: od baleta do mednarodnega koncerta

Glasbena šola Logatec v maju napoveduje nadvse pester koncertni program. Vsi koncerti so brezplačni in se začnejo ob 18.30, prizorišča pa so različna.

11. maja lahko v dvorani GŠ Logatec prisostvujete Pomladnemu nastopu učencev GŠ Logatec s pomladnim repertoarjem, Baletni oddelek GŠ Logatec pa je za skorajšnji zaključek pripravil baletno predstavo Labodje jezero v moderni koreografski preobleki. Ogledate si jo lahko 16. maja v Veliki dvorani Narodnega doma Logatec.

Na 4. nastopu učenk in učencev dislociranih oddelkov v Rovtah, 20. maja, v dvorani »Stare šole« v Rovtah, bomo slišali skladbe, ki jih učenci in učenke pripravljajo za sklepni del šolskega leta. 25. maja pa se bodo v dvorani GŠ Logatec učenci še zadnjič v šolskem letu predstavili na rednem nastopu, v pestrem programskem in inštrumentalnem vidiku. Že naslednji dan bodo isto prizorišče zavzeli najboljši učenci kitare in citer.

27. maja bo v Jožefovi dvorani Doma Marije in Marte Mednarodni koncert – Glasbena šola Logatec in Musikschule Rosental. Nastopili bodo solisti, komorne skupine in orkestri domače glasbene šole in glasbenih prijateljev iz glasbene šole na avstrijskem Koroškem.

GŠ Logatec

Foto: Blanka Markovič Kocen

 

 

 

Ne spreglejte

V Logatcu novi regijski center za duševno zdravje

V Logatcu je včeraj vrata odprl nov regijski Center za duševno zdravje, ki je del …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja