Obvestilo

Glasbeni pozdrav zimi

Zavod Rihtarjeva domačija pripravlja v nedeljo, 14. decembra 2014, ob 15.00 uri v večnamenskem objektu nekdanje osnovne šole v Babnem Polju glasbeno popoldne POZDRAV ZIMI. Z vami bodo Oktet Potoški fantje pod vodstvom Mojce Debeljak in  ansambla Nebodigatreba ter Amaterji.

Oktet Potoški fantje prihaja iz občine Loški Potok. So razmeroma mlada vokalna skupina. Delujejo pod umetniškim vodstvom Mojce Debeljak, s svojim delom pa so stopili v tretje leto delovanja.

Ljubezen do glasbe je povezala Žana, Žigo, Tajo in Samanto. Vsi štirje obiskujejo šesti razred osnovne šole v Prestranku. Ansambel Nebodigatreba prestopa drugo leto svojega delovanja, v Babnem Polju se nam bo predstavil prvič, medtem ko se je Žan Kontelj samostojno predstavil že na dveh dobrodelnih koncertih.

 

Ansambel Amaterji (na sliki) prihaja iz Rakulika, majhne vasice v občini Postojna. Člani so stari med enajst in dvanajst let. Kar trije prihajajo iz družine Šabec: Nejc na diatonični harmoniki, Nik na bas kitari ter Teja na ritem kitari.

ansambel amaterji

 

V letu 2014 je ansambel Amaterji dosegel vidnejše uvrstitve na raznih tekmovanjih, med drugim tudi zmago na festivalu Praprot v Italiji.

Vstop je prost.

Vir: Zavod Rihtarjeva domačija

Ne spreglejte

Čista pitna voda – priložnost regije

Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica, Enota Maričke Žnidaršič, in Društvo dolomitne lutke Stari trg pri Ložu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja