Obvestilo

Grajski park Vitez navdihoval udeležence letošnje likovne kolonije Logatec

V organizaciji Društva likovnikov Logatec se je minulo soboto v Grajskem parku Vitez v Logatcu odvijala že tradicionalna “Likovna kolonija Logatec 2018”.
Sobotno jutro je bilo sicer dokaj oblačno, napovedovale so se celo dežne plohe, ampak udeležencev likovne kolonije to ni odvrnilo od namena, da se soočijo z  likovnimi izzivi.
Takoj po dišeči kavici in francoskem rogljičku v restavraciji Vitez so likovniki, ki se praviloma srečujejo vsako leto v poletnem času, zasedli prostor pod krošnjami dreves grajskega parka in začeli z delom.

»Že pred poldnevom je izza oblakov pokukalo sonce in naredil se je res lep dan, naklonjen udeležencem kolonije. Senca grajskih dreves nam je omogočila prijetno delo vse do popoldneva,« je povedal Janez Ovsec, predsednik Društva likovnikov Logatec.

Likovna kolonija se je zaključila s pregledom nastalih likovnih del. Seveda brez druženja ob kulinaričnih dobrotah tudi ne gre. »Obljubili smo si, da se kmalu zopet srečamo,« je še dodal predsednik logaških likovnikov Janez Ovsec.

Uredništvo NzN

Ne spreglejte

Zaradi Izlitja gnojnice iz kmetijskega obrata na Studencu pri Postojni potreben previdnostni ukrep

V nedeljo,18. februarja 2024,se  je okoli 17:30 zgodila nesreča na kmetijskem obratu Eko Kmetije Žgajnar …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja