Obvestilo

Grega Premrl iz Nove Gorice z odstopom, a s spodbudnimi časi

Nova Gorica in okoliški kraji so bili letos prizorišče enega najbolj kakovostno zasedenih relijev na slovenskih tleh. Slikovite in tehnično zahtevne hitrostne preizkušnje ter izvrstna konkurenca so nudile odličen izziv tudi posadki Grega Premrl-Vili Ošlaj.

Ta je tudi tokrat nastopila v dvokolesno gnani Toyoti GT86 razreda R3, ki je bila na reliju eden redkih dirkalnikov s pogonom na zadnji kolesni par.

“Konfiguracija hitrostnih preizkušenj je bila tokrat za naš dirkalnik kar prava, pa tudi vreme nam je bilo zelo naklonjeno. Žal nam je tokrat ponagajala tehnika, zaradi katere z Vilijem nisva mogla prikazati vsega, kar sva si želela, pred zadnjo tretjino relija pa sva morala tudi odstopiti. Kljub temu nisva razočarana. Zelo sem zadovoljen, da sva že takoj na začetku relija začela v dobrem ritmu. Na prvem “brzincu” sva dosegla drugi čas v diviziji 2 državnega prvenstva, stik z vodilnim pa sva ohranjala do četrtega. Tedaj so Toyoto začele pestiti  tehnične težave in preprosto ni šlo več,” je po zaključku relija dogajanje povzel Grega Premrl.

V ekipi Unikatoy Racing so s prikazanimi vožnjami na novogoriškem uvodu zadovoljni in z optimizmom zrejo proti zaključku letošnje sezone. Že čez tri tedne bo namreč na sporedu atraktiven reli v Poreču.

Vir: Unikatoy Racing

 

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja