Obvestilo

Grega Premrl kljub bolezni v Vipavski dolini do dragocenih novih točk

»Videti si, kot bi pretekel maraton!« je bil komentar enega izmed konkurentov Grege Premrla in Anje Verbič ob srečanju v servisni coni po koncu 6. Rallyja Vipavska dolina. Pa Grega 91 kilometrov hitrostnih preizkušenj ni pretekel, ampak jih je v preživel v dirkalniku, povsem izčrpan, z 39 stopinjami telesne temperature.

Četrto mesto v skupnem seštevku

Čeprav je s takimi težavami rezultat težko postaviti v prvi plan, je Grega Premrl, tudi ob spodbudi sovoznice Anje Verbič in vztrajne ekipe, iz sebe izčrpal zadnje atome moči in uspešno zaključil reli v Vipavski dolini. Peto mesto v generalni razvrstitvi relija in obenem tudi enaka uvrstitev v dirki državnega prvenstva, zagotavlja nove dragocene točke, ki so posadko sedaj popeljale na četrto mesto skupnega seštevka.

vipavska-VODILNA-avto

Pred Grego in Anjo še mnoge nove priložnosti

»Veseli me, da imamo konstantno formo, a vem, da bi lahko z zdravim Grego iz tega relija iztisnili še nekoliko več. Nič še ni zamujenega, saj bo sezona še dolga in naporna, s tem pa bodo prišle nove in nove priložnosti za dokazovanje. Želel bi čestitati Gregi, da je zaključil reli, saj vem, kakšne napore dirkač na reliju prenaša že, če je v polni kondiciji,«  je po zaključku relija misli strnil Davor, glavni mehanik ekipe Unikatoy Postojna.

Naslednja preizkušnja za Grega in Anjo bo naslednji reli slovenskega državnega prvenstva, 3. Rally Železniki, ki bo potekal prvi vikend v juliju.

Ne spreglejte

Odprtje drsališča in prižig prazničnih luči zavrtela Praznično kolo Logatec

Nenavadno toplo zimsko vreme sinoči sicer ni šlo na roko organizatorjem ledene ploskve, je pa …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja