Obvestilo

Grega Premrl pred zahtevnim relijem v Poreču

Pred ekipo Unikatoy Racinga  s posadko Grega Premrl-Vili Ošlaj na čelu je nastop na reliju v Poreču. Gostovanje v Istri predstavlja predzadnje dejanje letošnjega državnega prvenstva. Na razmeroma kratkem reliju gre pričakovati nepredvidljive pogoje na “brzincih” ter atraktivne dirkaške boje.

Grega Premrl in Vili Ošlaj bosta ponovno nastopila s Toyoto GT86 skupine R3, tokrat s startno številko 12. Ob dobrih časih v skupni razvrstitvi relija bosta za čim boljši izkupiček napadala tudi v konkurenci divizije 2 državnega prvenstva.

“Če se samo spomnim na dirko v pretekli sezoni, posadkam v okolici Poreča ne bo lahko. Hitrostne preizkušnje so atraktivne, a jih pogosto zaznamujejo nepredvidljive razmere. Te so lahko precej drugačne od tistih, ki smo jim tekmovalci priča na popisu. Veliko ovinkov je od prehoda prvih startnih številk zasutih s peskom in kamenjem, kar zahteva veliko dodatne pozornosti. Tako lanskega relija v Poreču kot nedavno minulega v Novi Gorici z Vilijem žal nisva uspela zaključiti, zato je tokrat motiv še višji,” je pred pričetkom relija dejal Grega Premrl.

Letošnji reli v Poreču bo tvorilo enajst hitrostnih preizkušenj v skupni dolžini 89,2 kilometra. Dogajanje bo potekalo prek celotne sobote in nedelje. Prva hitrostna preizkušnja bo na sporedu že v soboto malo po deveti uri dopoldne.

Vir: Unikatoy Racing

 

 

Ne spreglejte

Zaradi Izlitja gnojnice iz kmetijskega obrata na Studencu pri Postojni potreben previdnostni ukrep

V nedeljo,18. februarja 2024,se  je okoli 17:30 zgodila nesreča na kmetijskem obratu Eko Kmetije Žgajnar …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja