Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Grega Premrl tudi iz Velenja z odlično uvrstitvijo

Velenje z okolico je gostilo drugo preizkušnjo slovenskega državnega prvenstva za sezono 2017. 32. izvedba velenjskega relija je vnovič postregla z zahtevnimi hitrostnimi preizkušnjami in zanimivimi boji posadk, ki so se v veliki meri odločali tik pred prihodom na ciljno rampo.

Postojnčan Grega Premrl in Vili Ošlaj iz Velenja odhajata izredno zadovoljna, saj jima je vnovič uspelo prikazati želeno. Končni rezultatski izplen je zmaga v diviziji 2 državnega prvenstva, četrto mesto v generalni razvrstitvi državnega prvenstva in sedmo v generalni razvrstitvi relija.

“Vesel sem, da nama je z Vilijem ponovno uspelo prikazati hitre, predvsem pa konstantne vožnje. Sezona 2017 se je zelo lepo začela že v Vipavski dolini, današnji Velenjski reli pa je le še nadgradnja našega dela. Z Vilijem sva odlično sodelovala. V ekipi je dobro vzdušje in vse moram pohvaliti za izvrstno opravljeno delo. Sobota, ko smo vozili vseh deset hitrostnih preizkušenj, je bila dolga in zahtevna, a nam je uspelo doseči maksimum. Navijače že sedaj vabim, da se nam ponovno pridružijo čez mesec dni v Železnikih, kjer se nam ponovno obeta super reli.” Tako Grega, ki po koncu vročega tekmovalnega dne ni skrival navdušenja.

Grega in Vili sta večji del relija konstantno držala svojo pozicijo in bila proti koncu celo v boju za nove stopničke v generalni razvrstitvi državnega prvenstva. Od teh ju je na koncu ločilo zgolj dobrih sedem sekund. Z zajetno mero osvojenih točk sta se sedaj prebila na drugo mesto v skupnem seštevku slovenskega državnega prvenstva. V diviziji 2 sta povedla. Naslednja preizkušnja državnega prvenstva bo čez mesec dni v Železnikih.

 PR – Unikatoy Racing

 

 

Ne spreglejte

V Pivki nove okužbe s koronavirusom

V občini Pivka so danes zabeležili več novih okužb s koronavirusom. Kot je potrdil poveljnik regijskega štaba …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja