Obvestilo

Grega Premrl v močni mednarodni konkurenci ta vikend meri moči v Novi Gorici

Ta vikend se bo posadka Grega Premrl / Vili Ošlaj z ekipo Unikatoy Racing udeležila 5. Rallyja Nova Gorica, ki bo potekal v petek, 9.,  in soboto 10. septembra 2016.

V petek sta na sporedu dve hitrostni preizkušnji s štartom ob 17:30 v industrijski coni Kromberk v Novi Gorici.

Glavnina rallyja s sedmimi hitrostnimi preizkušnjami  se bo odvila v soboto, s štartom ob 8:30 (Industrijska cona Kromberk).

Rally šteje za Državno prvenstvo Republike Slovenije, FIA CEZ Prvenstvo starodobnih vozil, Mitropa Rally Pokal, Triveneto Rally Pokal in Pokalno prvenstvo AŠ2005 za starodobnike. Sestavljen je iz devetih hitrostnih preizkušenj, speljanih v okolici Nove Gorice v dolžini 102 km HP, skupna dolžina rallyja pa je 298 km.

Med kar 97 prijavljenimi bo imela posadka Premri / Ošlaj  štartno številko 7. Ob izredno močni mednarodni in domači zasedbi bo na rallyju nastopila tudi legenda med rally vozili Audi Quatro, tako da je atraktivnost samega dogodka zagotovljena.

 Lokacija servisne cone bo pri Mercator Centru, Industrijska cesta 6, 5000 Novo Gorica (N 45°57’15.82’’      E 13°40’17.96’’).

Podrobnejše informacije o poteku rallyja in hitrostnih preizkušnjah dobite na spletni strani organizatorja s klikom tukaj, štartne liste sodelujočih posadk pa tukaj.

Rally NG1

 

Ne spreglejte

Bliža se Furmanski praznik v Postojni!

V organizaciji Turističnega društva Postojna bo v nedeljo, 7. julija 2024, v Parku Postojnska jama …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja