Obvestilo

Grega Premrl: “V Velenju želim nadgraditi vožnje iz Vipavske doline.”

Sezona 2019 se za ekipo Unikatoy Racing nadaljuje v Velenju. Gre za drugo preizkušnjo letošnje sezone slovenskega državnega prvenstva. Posadke v petek in soboto čaka 12 hitrostnih preizkušenj.

Grega Premrl, ki je sezono začel v Vipavski dolini, je letos osredotočen predvsem na privajanje na nov dirkalnik, Toyoto GT86 razreda R3: “Reli v Vipavski dolini lahko z vidika pridobivanja izkušenj označim kot pozitivnega. Da bi prikazal vožnje na ravni predlanske sezone, ko smo z ekipo slavili naslov prvaka, mi manjka še precej, a gremo korak za korakom. V Velenju si tako želim predvsem nadgraditi predstavo iz Vipavske doline. Zelo vesel bi bil suhih pogojev, saj so bili domala vsi moji dozdajšnji reliji s Toyoto odpeljani v dežju. Privajanje na tekmovanje z dirkalnikom s pogonom na zadnji kolesi je na ta način precej težje. Kakor koli že bo, bomo z ekipo dali vse od sebe, da razveselimo gledalce ob progi.”

 Na sovozniški sedež se po nastopu v prvenstvu MERC, ki mu je onemogočil udeležbo v Vipavski dolini, vrača izkušeni Vili Ošlaj. Posadka v Toyoti GT86 R3 bo tokrat nastopila s startno številko 18.

 Dogajanje v Velenju se pričenja v petek zgodaj popoldne, prvi dan pa bo za gledalce zanesljivo najbolj atraktiven “superspecial” Jezero, ki se na spored vrača po sezoni premora.

Vir: Unikatoy Racing

Ne spreglejte

Jakovica: poklon koncertnemu in opernemu pevcu Samu Smerkolju

Na belo nedeljo so se v Jakovici zbrali, da bi odkrili spominsko ploščo koncertnemu in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja