Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Grega reemrl v Železnikih vnovič za volanom peugeota

Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje v Železnikih, kjer bo petič zapovrstjo na sporedu istoimenski reli. Mlada, a med ljubitelji avtošporta dobro sprejeta prireditev, bo sklenila prvo polovico sezone. Grega Premrl, Vili Ošlaj in drugi člani ekipe Unikatoy Racinga želijo, da bi uspeli nadgraditi nastop iz Velenja, kjer so dobro začrtali pot za nadaljevanje sezone …

Tekmovalno “orožje” ekipe bo tudi tokrat Peugeot 208 skupine R2. Šlo bo za tretji nastop Premrla in Ošlaja s tem dirkalnikom. Pred odhodom v Železnike je ekipa v Idriji opravila še krajši test.

Doslej zbrane izkušnje bodo ključnega pomena v nedvomno zanimivem boju z ostro konkurenco. Divizija 2 slovenskega državnega prvenstva bo namreč tudi tokrat odlično številčno in kakovostno zastopana.

“Osnovni cilj je zbiranje tekmovalnih izkušenj z novim dirkalnikom in konstantne vožnje brez zapletov. Želim si predvsem opaznega napredka v primerjavi z velenjskim relijem, kjer so se že pokazali obrisi voženj, ki si jih vsi skupaj želimo. Z Vilijem bova dala vse od sebe, obenem pa vabiva navijače ob “brzince” v Železnike, saj bo dirka zagotovo zanimiva,” je pred pričetkom tekmovanja dejal Grega Premrl.

Peti Rally Železniki 2018, ki ga ponovno organizira ŠD Omikron Plus, se bo pričel v petek, 29. junija, s prvo hitrostno preizkušnjo ob 18.49. Glavnina relija bo na sporedu dan zatem, ko sledi še osem hitrostnih preizkušenj. Skupna dolžina relija bo 280 km, od tega bo 97 km hitrostnih preizkušenj. Premrl in Ošlaj bosta nastopila s startno številko 9.

Vir: Unikatoy Racing

Ne spreglejte

V Pivki nove okužbe s koronavirusom

V občini Pivka so danes zabeležili več novih okužb s koronavirusom. Kot je potrdil poveljnik regijskega štaba …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja