Obvestilo

Hišne preiskave v Jagodju in Logatcu: droge in orožje

Policisti koprske uprave so včeraj pri izolski diskoteki pri 27-letnem Logatčanu in 27-letni Novogoričanki  našli 80 tablet ecstasyja in 13 zavitkov v alu folijo zavite prašnate snovi speed. Goričanka je imela manjšo žensko torbico, v kateri so našli še zavitek s 100 tabletami ecstasya in 4 alu folije s prašnato snovjo speed. Oba so pridržali.

Izolski policisti so tako dobili odredbe za hišne preiskave, ki so jih opravili v Jagodju in Logatcu ter
hišno preiskavo osebnega avtomobila, ki sta ga uporabljala.

Na Obali so jima zasegli še vrečko konoplje (2g), injekcijsko brizgo z 1,5 ml hašiševega olja (snov mora potrditi še analiza) in tableto ecstasya. V Logatcu pa so policisti na hišni preiskavi med drugim našli dve elektronski tehtnici, GSM, tri vrečke z belo prašnato snovjo (speed, 100 g), 70 tablet ecstasya, poleg tega pa še 23 različnih nabojev za orožje, nabojnik za kalašnikov in 14 x 50 evrov.

Po opravljenem zaslišanju sta bila izpuščena. Zaradi najdenih nabojev sledi hitri postopek po Zakonu o orožju, glede zasežene prepovedane droge pa bodo policisti oba kazensko ovadili zaradi neuporavičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (186/1 člen KZ), še sporočajo s koprske policijske uprave. /B. M. K./

Foto: arhiv Policije

Ne spreglejte

Začelo se je 53. državno tekmovanje mladih glasbenikov TEMSIG

Končal se je prvi tekmovalni dan že 53. tekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije – TEMSIG, ki smo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja