Obvestilo

Hotenjski tekači odlični na Primorskih tekih

Zaključna prireditev Primorskih tekov za vse generacije za sezono 2018 je bila tokrat v Štanjelu, kjer je potekala podelitev medalj najprej po kategorijah in ekipno za mladino, nato pa še za člane in članice.

Dogodka so se udeležili tudi predstavniki Športnega društva Hotedršica, ki so se vso sezono aktivno udeleževali tekem pod okriljem tega pokala in tudi dosegli izvrstne končne rezultate. Še posebej velja izpostaviti dosežke mlajše sekcije društva, ki je med štiridesetimi ekipami zasedla odličnodrugo mesto
Po posameznih kategorijah so se na sam vrh ali tik pod njega oz med prvo deseterico uvrstili še Leskovec Hana, Zelenc Vid, Dolinar Luka, Čuk Ludvik, Pivk Zala, Leskovec Lara, Čuk Jakob, Lev Požarnik Vavken, Celarc Lea Tiara, Rupnik Ajda, Eržen Karin, Leskovec Sara, mesto – Celarc Evita, Mlinar Gaj, Nagode Klara, Zelenc Katja, Dolinar Adam in Koblar Jerca.

Med člani je drugo mesto absolutno ter prvo mesto v kategoriji na Primorskem pokalnem teku dosegel Robi Mikuž, predsednik ŠD Hotedršica. Članica Merlak Nada pa je v letu 2018 zasedla tretje mesto v kategoriji na Primorskih gorskih tekih ter drugo mesto v kategoriji na Notranjskem tekaškem pokalu.

Ljubitelji rekreativnega teka bodo imeli novo priložnost preveriti svojo pripravljenost  25. maja 2019  na Teku prijateljstva

Mateja Nagode

Ne spreglejte

Pivka: tudi naselji Klenik in Trnje kmalu z urejeno komunalno infrastrukturo

Župan Občine Pivka g. Robert Smrdelj in direktor podjetja VGB MARIBOR d.o.o. g. Smiljan Juvan …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja