Obvestilo

Izbranec med logaškimi Poletavci bo letel v vetrovniku

Knjižnica Logatec je skupaj s pokrovitelji preteklo soboto podelila priznanja in nagrade Poletavcem-poletnim bralcem, to je udeležencem projekta, ki zdaj že tradicionalno poteka v logaški knjižnici pod geslom »Pol ure na dan prežene dolgčas stran!« V projektu lahko sodelujejo otroci, stari od sedem do 12 let, ki morajo vsak dan pol ure brati, in sicer karkoli, lahko tudi stripe ali revije, časopisne članke … , to svojo dejavnost pa skrbno beležijo v zgibankah, kamor so vpisovali bralne dni in svoje podatke ter jih so 10. septembra oddali v knjižnici.

Letos se je Poletavcev udeležilo kar 110 otrok, 90 pa jih je prišlo na sobotno prireditev pred knjižnico, kjer so potekale ustvarjalne delavnice, delavnice s sestavljankami, oblikovanja gline in cirkuška delavnica.

Vrhunec sobotnega dopoldneva pa je bila vsekakor podelitev nagrad, in sicer glavne nagrade, to je vstopnice za štiriminutno polet v vetrovniku v logaški obrtni coni, ter drugih uporabnih nagrad, kot so Hervisovi nahrbtniki in vrečke Mestne knjižnice.

Blanka Markovič Kocen

Foto: Urška Orešnik, Blanka Markovič Kocen

poletavci2

 

 

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja