Obvestilo

Jaka Matko bronast na državnem prvenstvu v nordijski kombinaciji

Pretekli teden je v Planici potekala kopica tekmovanj.

Za naslov državnega prvaka so se na 104m-metrski skakalnici in 5-kilometrski tekaški progi pomerili nordijski kombinatorci v kategoriji mladinci do 18 let, kjer so se logaški Lovci na daljave odlično odrezali. Jaka Matko je osvojil bron, 7. mesto pa je zasedel Nik Knaus.
Na 96-metrski skakalnici, so se za naslov prvaka v smučarskih skokih potegovali mladinci do 18 let, kjer so logaški tekmovalci zasedli naslednja mesta: 7. Jaka Matko, 17. Gregor Šen, 35. David Krisper, 37. Jernej Žnidaršič, 40. Nik Knaus in 44. Žan Trpin. Ekipa SSK “Lovci na daljave” Logatec v postavi Matko, Knaus, Šen in Krisper je zasedla odlično 6. mesto.

Na državnem prvenstvu v nordijski kombinaciji za dečke do 15 let, sta na 61-metrski skakalnici in 5-kilometrski tekaški progi Tim Trpin in Domen Cof zasedla 15. in 30. mesto.

Na tekmi za Pokal COCKTA za dečke do14 let je na 61-metrski skakalnici Domen Cof ostal tik pod stopničkami , na četrtem mestu, Tim Trpin je pristal na sedmem, najmlajši, 12-letni Ožbej Rudolf pa na 36. mestu.

Za logaškimi Lovci na daljave je tako še en uspešen teden pred zaključkom zimske sezone 2015/2016.

Peter Petkovšek

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja