Obvestilo

Jaka Matko novi državni prvak v NK v kategoriji mladinci do 20 let

Na tekmi poletnega DP 31. avgusta 2016 v Kranju za mladince do 20 let v klasični kombinaciji ( 100m skakalnica in 7,5 km teka ), si je naslova državnega prvaka priboril logaški »lovec na daljave« Jaka Matko (na sliki), ki je tudi član A reprezentance. Ta je na poletnem GP v Nemškem  Oberwiesenthalu pretekli konec tedna z moštvenim kolegom Leonom Šarcem osvojil 19. mesto. S 6 .mestom se je na istem DP izkazal tudi drugi logaški kombinatorec Nik Knaus.

Na mednarodni sceni v celinskem pokalu v Češkem Frenstat pod Radhostem, je nastopil  Andraž Modic in osvojil 29 mesto.

Mladinci v dobri formi

V  preteklem mesecu so logaški skakalci  nastopili na pokalu COCKTA  smučarski skoki v Mislinji in dosegli v kategoriji mladinci do 18 let 14. mesto Knaus NIK, 26. Žnidaršič JERNEJ, 28. Krisper DAVID in 30. Trpin Žan, v kategoriji mladinci do 20 let 20. mesto Šen GREGOR in v članski kategoriji 8. Likar Matej in 10. Babnik TIM. Na pokalni tekmi v Kranju, v kategoriji mladinci do 18 let 18. Knaus NIK, 27. Žnidaršič JERNEJ, 29. Trpin Žan in 35. Krisper David, v kategoriji mladinci do 20 let 10. Matko JAKA in 14. Šen GREGOR, v kategoriji člani sta Likar MATEJ in Babnik TIM zasedla 5. in 12. mesto.

Odlični tudi dečki

Včeraj so v pokalu COCKTA na 45-metrski skakalnici v Ljubnem ob Savinji nastopili  dečki do 12 in 13 let, in tudi oni dosegli odlične rezultate. Med dečki do 12 let smo imeli kar štiri tekmovalce med deseterico, Žerjal KRISTJAN je skočil na stopničke z drugi mestom, 7. je bil Domen Krašna, 8. Nik GOSTIŠA LAH, 10. Jan BRICELJ, uspeh pa je dopolnil še Žiga Šabec z 20. mestom. Med dečki do 13 let je Ožbej RUDOLF zasedel  20. mesto in še v nordijski kombinaciji 22. mesto.

Peter Petkovšek

Ne spreglejte

Jakovica: poklon koncertnemu in opernemu pevcu Samu Smerkolju

Na belo nedeljo so se v Jakovici zbrali, da bi odkrili spominsko ploščo koncertnemu in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja