Obvestilo

Kadeti zaključujejo sezono

Kadetska ekipa Košarkarskega kluba Cerknica počasi zaključuje letošnjo sezono. Sklepno dejanje bo potekalo to soboto, 28. Marca, ob 13.00 v Športni dvorani Cerknica, ko fantje igrajo zadnjo tekmo v sezoni proti košarkarskemu klubu iz Medvod.  Tekmi  bo sledila podelitev diplom igralcem in manjša pogostitev.

Ekipo sestavljajo igralci, ki bodo tudi v prihodnji sezoni zastopali ekipo kadetov (letnik rojstva 1999 in 2000), cilj pa je uvrstitev v prvo slovensko košarkarsko ligo, kar bodo skušali doseči meseca maja, ko bodo igrali kvalifikacije. »Uvrstitev v prvo ligo bi predstavljala velik uspeh za ekipo in celoten klub, ki se v zadnjih letih močno trudi ustvarjati kvalitetne mlade igralce, ki bodo nekoč zastopali barve  kluba tudi v članski košarki,« je povedal trener Urban Jernejčič.

Na fotografiji od leve proti desni: Matic Škrbec, Jaka Petavs, Žan Petavs, Samo Sommeregger, Andraž Gerbec, stojijo  Taras N. Fras, Tilen Zorman in Anže Opeka, čepita Matej Škrbec (uradni predstavnik) in trener Urban Jernejčič. (A. J.)

Foto: Arhiv KK Cerknica

 

Ne spreglejte

Baletniki napolnili tako cerkniški kot postojnski kulturni dom

V 18. letu delovanja je Baletno društvo Postojna predstavilo letno produkcijo Morsko kraljestvo. Na zadnjo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja