Obvestilo
Kamini na drva
Kamini na drva

Kamini na drva

6 razlogov, zakaj se odločiti za kamine in peči na drva France Turbo

France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini na drva
Kamin je tisto posebno mesto v vašem prostoru, okoli katerega se zbirajo vaši prijatelji in družina, se družijo in ustvarjajo spomine, ki bodo trajali vse življenje. France Turbo kamini na drva in peči na drva so za vse tiste, ki imajo radi dobri, stari sijaj ognja iz ognjišča kot nekoč.

France Turbo kamini in peči so za vse tiste, ki uživajo ob toplini ognja z skodelico kave ali kozarca vina.

Gospa Nina iz Doba pri Domžalah je takole opisala njihov kamin:

Nenadomestljiv v prehodnih obdobjih, kot dodatno grelno sredstvo v mrzli zimi ali zgolj za romantičen večer v dvoje ko otroci gredo spat. Edini pravi kamin je kamin na les.

V Slovenijo je France Turbo prispel leta 2003 in od takrat se s kamini in pečmi na drva greje preko 2000 Slovencev. V Evropi pa so kamini prisotni že od leta 1987 v preko 100.000 domovih.

Naše stranke se za naše kamine odločajo zaradi naslednjih dejstev:

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini na drva
Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku.

Oziroma kot pravi gospa Nada iz Jesenic:

Zelo dolgo drži žerjavico in greje. Naprimer danes sem zjutraj zakurila, dodala 2 krat po 3 polena in imam 25 stopinj, zjutraj pa bo še vedno cca 19 stopinj. Moram pa povedati da je hiša stara čez 80 let in neizolirana s starimi okni.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba kamina ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa (Mimogrede – večino naših kaminov na drva omogoča kose lesa v velikosti 33cm, nekateri kamini pa tudi do 50cm.) zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE KAMINOV

Kamini France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje. Pepel je potrebno počistiti le vsakih 6 do 8 tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

4. INOVATIVNA TEHNOLOGIJA IN KVALITETA IZDELAVE

France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini in peči predstavljajo napredek ogrevanja z lesom. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno, dolgotrajen ogenj pomeni dolgotrajno ogrevanje.

Zrak, ki napaja izgorevanje, je naravno pridobljen od vročine in tlaka nad ognjiščem. Zrak je vedno ogrevan pred izgorevanjem. Zaradi tega zraka drva izgorevajo skoraj čisto v prah, ki se nato nalaga v kurišču, ta pepel pa ščiti žerjavico cez noč.

Dovod dodatnega, sekundarnega zraka, ki ga imenujemo “štarter”, dopolnjuje napajanje ognja na začetku kurjenja ali pa ponovni vzpostavitvi plamena (plamtenju).

Tretji dovod zraka napaja dodatno izgorevanje v jekleni škatli, nameščeni v ognjišču, katerega namen je izgorevanje ostankov in neizgorelih plinov, ki krožijo v ognjišču.

5. SVETOVANJE PO VAŠI MERI

France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini na drva
Strankam nudimo strokovno tehnično svetovanje. Ponujamo vam celovito storitev od svetovanja pred nakupom do dostave in montaže.

Upoštevamo želje in pričakovanja strank z namenom, da bi bila končna odločitev pri izbiri ustrezna in pravilna. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali, da bo v vaš objekt vgrajen kamin ali peč, ki bo zagotavljal čim boljši učinek in znižanje stroškov ogrevanja.

6. MODEREN DIZAJN

Kamin je ponavadi postavljen v prostor, kjer se pogosto zadržujete. Zato vam mora biti preprosto všeč. In France Turbo kamini so edinstvenega dizajna. Številne oblikovalske nagrade so zagotovilo za nasmeh na vašem obrazu.

Pravočasno poskrbite, da vas pozimi ne bo zeblo – obiščite nas v Lescah na Alpski cesti 43 ali pa nas pokličite na 04-537-82-34 in poskrbeli bomo, da najdemo ustrezno rešitev za vaš dom!

France Turbo kamini na drva
France Turbo kamini na drva

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja