Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Logatčan Miha Šimenc na uvodni tekmi zimske smučarske tekaške sezone pokazal odlično formo

Anamarija Lampič druga, Miha Šimenc četrti, Alenka Čebašek šesta je sijajna bera drugega dne Fis tekem v Saariselki, uvodu v tekaško tekmovalno sezono. Lampičeva je v njeni paradni disciplini sprintu v klasiki prehitela le Justyna Kowalczyk – oficjalna strona.

“Malo je zmanjkalo, ” je zaključek opisala Anamarija. “V zadnji klanec mi je ušla za kakšne tri metre, po klancu navzdol v finiš sem se ji približala na meter zaostanka. Naredila sem majhno napako in skoraj padla. Z rezultatom sem zadovoljna, saj je bila proga res težka in zato odličen trening za naslednji teden. Tako kot včeraj so bile smuči vrhunsko pripravljene. Hvala fantom v servisu, ” je s pohvalami servisni ekipi delila uspešen drugi tekmovalni dan. V petek je bila sedma.

Šimenc je imel največ opraviti z odličnimi Francozi in bil seveda zadovoljen po uvodni tekmi: “Ja, res ne manjka več veliko do Francozov. Tekma je bila pestra, zanimiva, izredno težka in na dolgi progi. Uspelo mi je odlično porazdeliti moči in s tem doseči dober rezultat.”

V kvalifikacijah je bila Anamarija tretja, Alenka šesta, Nika Razinger 20. in Eva Urevc 27. Šimenc je začel kot osmi v prologu, Jony Lampič 16. in Miha Dolar 37.

Rezultati – https://data.fis-ski.com/?sector_search=CC

Vir: Slo maraton

Ne spreglejte

Naša perspektiva so prepričljivi podjetniki

Podjetniški inkubator Perspektiva je na butičnem podjetniškem dogodku razglasil zmagovalce podjetniškega natečaja za najperspektivnejšo podjetniško …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja