Obvestilo

Ko županski kandidati razgrejejo glave …

Večerni dogodek, ki so ga obravnavali policisti koprske uprave, sicer ni neposredno iz naše regije, je pa zelo aktualen, zato ga navajamo. Ob 21.38 so namreč možje v modrem posredovali v portoroškem hotelu. Po soočenju kandidatov za župane je prišlo v hotel nekaj oseb, ki so z enim od kandidatov skušale fizično obračunati, izrečenih pa je bilo tudi nekaj ostrih besed. Policisti so kandidata, ki se je počutil vznemirjenega, pospremili iz hotela. Nekatere kršitelje so izsledili že zvečer in z njimi tudi opravili razgovore, nekaj razgovorov pa morajo za razjasnitev okoliščin še opraviti. Po vseh zbranih ugotovitvah bodo policisti ustrezno ukrepali.

Prometna nesreča in kraja

S koprske policijske uprave poročajo tudi o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj ob 14.49, ko sta na avtocesti trčila dva tovornjaka. Povzročitelj nesreče je bil voznik tovornega vozila s priklopnikom, 52-letni državljan Češke, ki je vozil po desnem prometnem pasu od Ravbarkomande proti Uncu. Zaradi neprilagojene hitrosti je trčil v zadnji del priklopnega vozila, ki ga je vozil 48-letni državljan Madžarske. Povzročitelj se je v nesreči lažje poškodoval. Promet je bil sproščen ob 17.45.

V Postojni pa so policisti ustavili osebni avto Peugeot, ki ga je vozil 45-letni domačin. Voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, tablica na avtomobilu pripada drugemu vozilu, vozilo je neregistrirano in nezavarovano, vozniku pa je tudi alkotest pokazal 0,38 mg/l. Sledi obdolžilni predlog za vse kršitve. A. L., B. M. K.

 

 

Ne spreglejte

Policisti svarijo pred drznimi tatvinami

Policisti  PU Ljubljana so  bili  v sredo dopoldan obveščeni o drzni tatvini, ki je bila …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja