Obvestilo

Kulturni dom Cerknica: teden fotografije in plesa

Čudovita, raznolika in skrivnostna pokrajina Notranjske od nekdaj buri domišljijo in ustvarjalni duh ljudi, ki se z njo srečajo … in se k njej vračajo. Svoja doživetja ob srečanjih s to edinstveno deželo in trenutki, ki jih želijo za večno ujeti s fotoaparatom, nam bodo v četrtek, 16. marca, ob 19.00 predstavili nadarjeni fotografi, ljubitelji Notranjske in njene narave. Na tokratnem Večeru NRP bodo z nami Ivan Kebe, Andrej Korenč, Valentin Schein, Zoran Vidrih in Blaž Žnidaršič.
V soboto, 18. marca, pa bo večer v cerkniškem kulturnem domu plesno obarvan. Ob 17.00 je namreč na sporedu plesna predstava Ples v glavi … misel, ki se zavrti.

Gre za otroško plesno predstavo KID Plesonoge v režiji Jelene Oleami, pod dramaturškim očesom Sama Oleamija in z moderatorko Dominiko Urbiha, ki je tokrat povabila tudi goste iz studia Voice up z mentorico Barbaro Tanze. Obravnava tematiko odraščanja skozi domišljijske podobe, ki  delujejo kot metafore za različne življenjske in mladostne izzive.

Vstop na prireditvi je prost.

Ne spreglejte

Park vojaške zgodovine izdal katalog Enigma – skrivnostno zakulisje vojne

Poleg priprave privlačnih muzejskih vsebin predstavljata pomemben segment vsakdana  v Parku vojaške zgodovine tudi intenzivno …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja