Obvestilo

Kulturni poletni Tik Tak

Kulturni utrip poletja v Občini Postojna je v polnem zamahu. Večeri so pestro kulturno obarvani in za vsakega posameznika se lahko najde kaj zanimivega, kar ga privede na plano v center mesta.

V torek je na Titovem trgu nastopil ansambel Tik Tak in zabaval tako staro kot mlado občinstvo. Ob narodno-zabavnih vižah so lahko uživali tako tisti ob odru kot tudi tisti pri sosednjih lokalih, saj je zvok harmonike poneslo daleč naokoli. Ob premorih je za dobro vzdušje in humorni vložek poskrbel nabriti in navihani Vitorjo.

Ansambel je predstavil dobro poznane pesmi, ki so spodbudile tudi občasno mrmranje in polglasno petje, kot tudi nekaj novitet iz njihovega repertoarja. Ena takih je bila Gospod oprostite, s katero so se predstavili na 46. Festivalu narodno-zabavne glasbe Števerjan 2016. Na omenjenem festivalu so bili za odlični nastop s pesmijo Zaradi pesmi tudi nagrajeni z nagrado po izboru občinstva. Fantje se v svojem dolgoletnem delovanju lahko ponašajo tudi z drugimi nagradami, kot na primer tretje mesto na festivalu Vurberk leta 2014.

Nastopov je veliko in dopusta malo pravijo, a nič zato, saj so obiskovalci in poslušalci njihovih nastopov najboljša in najljubša družba.

Besedilo in foto: Maja Batagelj

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja