Obvestilo

Kulturni utrip poletja 2021 stopa v tretji teden

Po rokenrola, jazza in filmske glasbe polnem drugem festivalskem tednu, v katerem so na svoj račun prišli tudi otroci, ki so jih zabavali  igralci Miškinega gledališča z glasbenikom Dejanom Krajncem, vikend pa so zaznamovali člani Jazz Punt Big band iz Tolmina z glasbo iz filmov o Jamesu Bondu in odličnima pevkama Tanjo Srednik ter njihovo letošnjo gostjo Majo Keuc – Amayo, se tretji teden nocoj nadaljuje s filmskim večerom. Promocijskemu filmu o gradu Haasberg bo sledila projekcija filma Za Pavla Knobla skovano. Sreda bo zopet namenjena najmlajšim. Na postojnsko prizorišče vnovič prihaja Miškino gledališče s poučno predstavo o zdravi prehrani – Žabica Brokolina in polž Sladkosned.
Četrtek bo v znamenju vokalnega jazza, saj bo na Titovem trgu v Postojni nastopila Anja Hrastovšek, ki sodi v generacijo obetavnih jazzovskih pevk mlajše generacije.
Petkov večer bo prava poslastica za ljubitelje poezije Iztoka Mlakarja. Etno banda Poseben gušt se namreč ponaša s tako odličnimi intepretacijami njegovih pesmi, da včasih lahko podvomimo, ali nimajo kje skritega pravega Iztoka Mlakarja.

Postojna.si/Uredništvo NzN
Foto: Foto Atelje Postojna

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja