Obvestilo

Ledena ploskev tudi v Logatcu!

V prazničnih decembrskih dneh in tudi v januarju se bodo tudi Logatčani in okoličani lahko drsali blizu doma. Pred Narodnim domom v Logatcu so namreč danes odprli montažno drsališče v velikosti košarkarskega igrišča, prvi drsalci pa so ledeno ploskev že lahko tudi preizkusili.

Logatec – »Zime so drugačne, kot so bile včasih, ko smo lahko drsali na naravnih drsališčih in tudi smučali na Sekirici, da pa bi te zimske radosti obnovili, smo se v Občini Logatec odločili za postavitev  montažnega drsališča.  Če se bo prijelo, bo postalo tradicionalno,« je ob odprtju dejal logaški župan Berto Menard.

Drsališče bo odprto vsak dan med 10. in 22. uro, za izposojo drsalk in vstop na drsališče je treba odšteti dva evra. Na voljo je tudi gostinska ponudba in organizirani skupinski ter individualni tečaji drsanja za otroke in odrasle.

Logaška občina je drsališče najela od podjetja Lucky Luka, katerega predstavnik se je z umetnostno drsalko prvi podal na ploskev. Bolj negotove korake na ledu kot na suhem so naredile tudi logaške mažorete, ki paj im tudi na drsalkah ni manjkalo spretnosti.

»Vesel sem, da nam je to uspelo in verjamem, da bo projekt zaživel,« je še dejal župan.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Prvi Festival podjetništva za mlade v Primorsko-notranjski regiji vzbudil vedoželjnost in ustvarjalnost

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva, ki v obdobju zadnjih štirih let udejstvovanju mladih na področju podjetništva …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja