Obvestilo

Likovna šola Stil v tretje desetletje z razstavo v galeriji Triglav Art

Likovna šola Stil letos praznuje svojo 20. obletnico. Ob tem jubileju je pripravila zanimivo razstavo likovnih del v Galeriji Triglav Art v Postojni.

Tako kot galerija je tudi razstava razdeljena na dva tematska sklopa. V prvem delu so razstavljena likovna del, ki so plod študije anatomije človeka.  Raziskovanje gibanja in poz človeka so upodobili na motivu baletk, za izziv  upodobitve portreta pa  je bila uporabljena predloga Fride Kahlo in tipičnih obrazov.

V drugem delu galerije so razstavljene slike narave, cvetja in slike, ki so bile ustvarjene po anatomskih študijah živali. Vse so nastale na tečaju v preteklem letu. Uporabljena je tehnika akrila na platno ali papir, nekaj jih je v olju, med njimi je tudi akvarel.

Ustvarjalci se s slikanjem ukvarjajo ljubiteljsko in so v tem šolskem letu obiskovali tečaj slikanja v Likovni šoli Stil, katerega mentorica je bila mag. Karmen Bajec.

Vabljeni vsi, ki si želite slikanja, da se jim pridružite oktobra na novem tečaju.

Ne spreglejte

Linhartovih 60 v Postojni

Pred vrati je začetek že 60. Linhartovega srečanja, najpomembnejšega srečanja ljubiteljskih gledaliških skupin v Sloveniji in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.