Obvestilo

LL Grosist v Idriji odprl specializirano prodajalno LL Viva

Idrija je dobila novo sodobno specializirano prodajalno LL Viva z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. LL Grosist je namreč včeraj, 24. februarja 2020, odprl svojo tretjo specializirano prodajalno.

V prostorih nekdanje lekarne v Idriji na Lapajnetovi ulici je LL Grosist uredil sodobno specializirano prodajalno LL Viva. V LL Vivi na prvo mesto postavljajo skrb za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter izboljšanje kakovosti življenja vseh starostnih skupin, še posebej starejših in oseb s posebnimi potrebami. Strankam so na voljo pripomočki za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih, pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene, izdelki za odpravljanje oziroma lajšanje težav, povezanih z boleznimi sodobnega časa, in številni drugi izdelki.

»Za lekarniško dejavnost na območju Idrije je že nekaj desetletij značilno uspešno sodelovanje med občino in Lekarno Ljubljana. Z današnjim dnem pa želimo to sodelovanje še poglobiti. Prebivalcem Idrije in njene širše okolice želimo z odprtjem specializirane prodajalne LL Viva zagotoviti dodatno ponudbo kakovostnih izdelkov za pomoč pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja,« je ob otvoritvi povedala mag. Andreja Leskovec, direktorica LL Grosista. »Sodelavke LL Vive vam bodo v pomoč s strokovnimi nasveti o pravilni in varni uporabi izdelkov, izvajale pa bodo tudi različne preventivne meritve s svetovanjem.« Kot je še poudarila Andreja Leskovec, je LL Grosist zasnoval LL Vivo s ciljem »izboljšati mobilnost ljudi, podaljšati neodvisnost starejših ter omogočiti lažje in lepše življenje vsakemu posamezniku

Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Idrija Tomaž Vencelj, ki je izrazil zadovoljstvo ob odprtju nove specializirane prodajalne v Idriji, s čimer bodo imeli lokalni prebivalci večjo izbiro in hitrejši dostop do različnih pripomočkov, ki lajšajo bolezenske težave, poleg tega pa se s tem oživljajo prazni poslovni prostori z vsebinami, ki prispevajo h kakovosti življenja v Idriji. »K tej odločitvi je verjetno botrovala tudi dolgoletna tradicija prisotnosti Lekarne Ljubljana v Idriji in vedno dobro medsebojno sodelovanje. Vesel sem, da se to sodelovanje ohranja, tako z ureditvijo starih prostorov z novo ponudbo kot z donacijami v našem prostoru,« je svoj nagovor sklenil župan.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob odprtju nove prodajalne LL Viva povedal: »Poslanstvo Lekarne Ljubljana, ki je ustanoviteljica LL Grosista, je zagotavljati storitve na najvišji strokovni ravni ter čim boljšo oskrbo in enostaven dostop do svetovanja in zdravil za vse prebivalce. Z razvojem maloprodajne mreže specializiranih prodajaln dopolnjujemo dejavnost LL Grosista in povezujemo delovanje Lekarne Ljubljana, Ljubhospica in LL Grosista v skrbi za izboljšanje kakovosti življenja ljudi.«

Na dogodku ob odprtju LL Vive Idrija je LL Grosist podelil štiri donacije. Občini Idrija je predal donacijo v višini 3.000 € za nakup novih otroških igral, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Idrija donacijo v višini 1.000 € za nakup nujne opreme ter po 500 € humanitarnima organizacijama Rdeči križ in Karitas za lajšanje socialnih stisk v občini.

Po prerezu otvoritvenega traku, ki so ga opravili direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, vodja prodajalne LL Viva Idrija Anja Mlakar, župan Tomaž Vencelj in direktorica LL Grosista mag. Andreja Leskovec, je sledil ogled prodajalne. Za dobro vzdušje na dogodku je poskrbela Alenka Godec z zimzelenimi melodijami.

LL Viva Idrija se nahaja na Lapajnetovi ulici 61. Odprta je od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.

 

­­­

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja