Obvestilo

Logaška tekaška smučarska prihodnost v rokah deklic?

Namesto na Blokah je zaradi vremenskih razmer prvo državno prvenstvo za otroke, točneje, tekmovanje posameznikov, v soboto potekalo na Pokljuki, štafetna preizkušnja pa je prestavljena za nedoločen čas. Tekmovali so tudi v odraslih kategorijah saj rezultati štejejo tudi za točke Pokala Geoplin.
Kar zadeva otroke, medalj tokrat žal ni bilo, najbolj pa se jim je približala Jana Beguš s 4. mestom. Tudi Ana Smole je nastopila zelo dobro, osvojila 7. mesto in tako dopolnila uspeh mlajših deklic. Karin Knaus je med starejšimi deklicami zasedla zelo dobro 6. mesto, kar je njena najboljša letošnja uvrstitev. Ker sta Jana in Karin mlajši v svojih tekmovalnih skupinah, se uspehov deklic v prihodnosti lahko le veselimo. Poleg tega prihajata tudi cicibanki Sara Pavlin in Eva Smole (tokrat 9. in 10. mesto).

Drugače je med dečki. Tekmovalcev med mlajšimi dečki sploh nimamo, naslednje leto bo lahko tekmoval Nik Godina, ki je med cicibani osvojil 11. mesto. Starejši dečki pa so zasedli Arne 19., Aleks 36. in Atila 37. mesto.

Tudi v drugih kategorijah so logaški smučarji tekači osvojili nekaj izvrstnih rezultatov.

D. B. in B. M. K.

Foto: arhiv klub

Ne spreglejte

Alenka Jakša Mojškerc in Urban Hiti – športnika leta 2023 v Cerknici

V Kulturnem domu Cerknica so sinoči slovesno podelili najvišja občinska priznanja za dosežke na športnem …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja