Obvestilo

Logaške mažorete napolnile dvorano Narodnega doma

Twirling klub logaških mažoret je  preteklo soboto pripravil tradicionalno novoletna prireditev z naslovom Božičkova čudežna dežela.

Logatec – Na velikem odru Narodnega doma je zaplesalo 77 otrok, gostili pa so tudi mažorete iz Moravč.

Nastopajoči so skozi prireditev predstavili plesne točke z različnimi plesnimi rekviziti, ki jih članice Twirling klub logaških mažoret uporabljajo. Glavni rekvizit je bila palica, ki so jo skupaj s Čarovilo iskali skozi prireditev. Podelili so jubilejna priznanja za pet in deset  let delovanja v društvu. Za petletnico so ga prejele Gaja Lamovšek, Lara Radanović Perušek in Maža Zlate, priznanji za deset let pa Arlina Letonja in Lucija Polančec.

Prireditev so tako kot vsako leto zaokrožili z obiskom Božička, ki je vse nastopajoče in trenerje obdaroval s simboličnimi darilci, Čarovili pa je prinesel čarobno palico.

Kot je povedala predsednica kluba Nives Varga,  se logaške twirlingašice intenzivno pripravljajo na novo tekmovalno sezono. Že 21. januarja 2017, jih čaka predtekmovanje v twirlingu v Lenartu ter praznovanja 45 let delovanja.

»Zahvaljujemo se vsem, ki nam že vsa ta stojijo  leta ob strani, nas bodrijo, pomagajo finančno in vse, ki nam pomagajo s svojim prostovoljnim delom. Zahvaljujemo se tudi Občini Logatec, ki je sofinancirala prireditev,« še pove Nives Varga.

Uredništvo NzN/Nives Varga, foto: Primož Kastelic

 

mazorete3 mazorete5-kopija mazorete7 mazorete8

Ne spreglejte

Na finalu POPRI tudi letos najboljši

Finale in zaključna prireditev nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah mladih POPRI, ki se je včeraj …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja