Obvestilo

Logaški smučarji tekači odlični v Italiji

ruga tekma letošnje izvedbe Pokala brez meja je gostila Sappada v italijanskih Dolomitih. Tekmovanja se je udeležilo tudi 20 logaških tekačev, ki so dosegli imenitne rezultate. Težko pa je govoriti o uvrstitvah, ker so uradni rezultati združeni za več kategorij skupaj oziroma, natančneje, rezultati članov in juniorjev ter rezultati članic in juniork so zapisani skupaj.

A poskusimo: med člani je zmago slavil Boštjan Klavžar, na zmagovalnem odru se mu je pridružil tretji Matej Jakša, ki se očitno vrača v smučarski tek. Lovro Malnar je bil drugi med juniorji. Tudi med članicami stopničke za Ulo Hafner, in sicer tretje mesto. Podobno kot pri članih so bile odlične juniorke: zmaga za Nino Žavbi Kunaver, tokrat v družbi tretje sestre Anje. Neverjetni rezultat: v štirih kategorijah dve zmagi, drugo mesto in dve tretji mesti.

V absolutni razvrstitvi so bili Bor Grdadolnik in Saša Žavbi Kunaver 16. in Maša Doles 20. Zelo dobro 7. mesto je med mladinci zasedel tudi Luka Hladnik.

Ml. deklica Jana Beguš je bila  6., kar je najboljša otroška uvrstitev, cicibanki pa sta bili Eva Smole zelo dobra 7. in Sara Pavlin 14. 

D. B.

Foto: arhiv kluba

Ne spreglejte

Uspešen vikend postojnskih balinarjev

Članice BK Postojna so nastopile na državnem članskem prvenstvu v igri dvojic, ki se je …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja