Obvestilo

Logaški študentje z Magnificom zaznamovali svoj jubilej

Sinočnji Majski koncert, ki ga tradicionalno pripravlja Klub logaških študentov, je imel poseben čar, saj so z njim zaznamovali 25-letnico kluba. Magnifico je v in pred šotor na ploščadi pred logaškim Narodnim domov privabil vsaj osemstoglavo množico vseh generacij.

Majhna skupina študentov, ki svoj prost čas nameni organizaciji in izpeljavi glasbenega dogodka, se je letos še posebno potrudila. Šotor in spremljajočo infrastrukturo so mladi prostovoljci začeli postavljati že dva dni prej, primerno pa so poskrbeli tudi za promocijo dogodka. Ničesar niso prepustili naključju, poskrbeli so tudi za varnost.

Letošnji dogodek in obletnico je zaznamoval glasbenik, ki je svojo glasbeno pot začel že leta 1993 z albumom Od srca do srca. Na sinočnjem koncertu tako niso manjkali stari, znani hiti, kot so Silvija, Hir aj kam, hir aj go, Ubiću te, 24 tisoč poljubov …, mladi in malo starejši so prepevali skupaj z Magnificom.

Poleg njega so na oder stopili še trije glasbeni izvajalci: Mejaši, mlada glasbena skupina iz Varaždina, Gemuese, petčlanska zasedba rovtarskih mladcev, in stari znanec Majskih koncertov, DJ Vuki.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Zaradi Izlitja gnojnice iz kmetijskega obrata na Studencu pri Postojni potreben previdnostni ukrep

V nedeljo,18. februarja 2024,se  je okoli 17:30 zgodila nesreča na kmetijskem obratu Eko Kmetije Žgajnar …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja