Obvestilo

Logaški tek 2015: zmage Bora, Anje in Ane

September je res minil v znamenju tekem v organizaciji TSK Logatec. V tednu dni so pripravili in izvedli dve tekmovanji: tek po Blekovških gmajnah, ki je štel tudi za Notranjski pokal in rolkarsko tekmo v Zapolju. Tokrat so bili zelo uspešni tudi tekmovalno, saj so praktično v vseh kategorijah stali na stopničkah.

Absolutna zmagovalca sta Bor Grdadolnik in Anja Žavbi Kunaver. Zmagala sta suvereno, Bor je postavil rekord proge, enako je uspelo tudi Ani Smole med mlajšimi deklicami. Karin Knaus je bila 2. med starejšimi deklicami in Arne Zrimšek 3. med starejšimi dečki. 3. je bila še Sara Pavlin pri cicibankah.

V nedeljo, 13. Septembra, pa so v Zapolju z odliko izpeljali 11. tekmo Logatca v rolkah in rolerjih za pokal Geoplin Smučarske zveze Slovenija in prav tako dobili nekaj zmagovalcev .

»Zmaga za vse člane TSK Logatec. Vsi smo se udeležili tekme in sodelovali pri izpeljavi prve domače tekme v sezoni 2015/16. Še en dokaz, da je v slogi moč. Poleg tega pa smo slavili tudi v prestižni disciplini članov z zmago Mihe Šimenca, Boštjan Klavžar je bil z obilo smole 3., uspeh pa je dopolnil še Matic Slabe s 4. Mestom,« so zapisali na spletni strani kluba /S.V., B. M. K./

Foto: arhiv kluba

Logaški tek 2015 1

Logaški tek-župan

Ne spreglejte

Cerknica gostila mlade nogometaše

V nedeljo se je v Cerknici zaključil že 11. tradicionalni mednarodni nogometni turnir, ki so …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja