Obvestilo

Logatčanov ne sme nič presenetiti

Logatec – Preventivi oz. osebni in vzajemni pomoči bodo v Logatcu namenili  še več pozornosti, saj menijo, da bo na nesreče pripravljen občan zmanjšal  obseg terenskega dela enot za zaščito in reševanje za kar polovico.

Na inovativen in zanimiv način bodo skušali pritegniti občane k razmišljanju  o tem, kako so doma in v svojem domačem okolju pripravljeni na naravne nesreče, ki jih lahko doletijo kadarkoli. Drugače povedano :kako so pripravljeni na tveganja.

V petek, 20. maja 2016, bodo  ob 19. uri bomo v Narodnem domu Logatec “zaigrali”  gledališko predstavo – komedijo  naslovom Nič nas ne sme presenetiti. Še pomnite znamenitega NNNP in polpreteklih časov?

Igro pripravilo vodstvo CZ Logatec v sodelovanju s kulturnim društvom Novi oder ter Krajevno skupnostjo Naklo.

Nagradna igra

Ob tem dogodku  pričenjamo tudi z nagradno igro, ki se bo zaključila tik pred mesecem požarne varnosti – 23. septembra, ko bo podelitev nagrad v Grajskem parku Vitez – Logatec.

Aplikacije za otroke

Neposredno po gledališki predstavi, bo za otroke organizirana predstavitev aplikacij s področja zaščite, reševanja in pomoči, ki jih bodo koordinirale naše enote za oskrbo in logistiko CZ – Klub logaških študentov.
Za konec pa »golaž  civilne zaščite«
Prav tako, bo po predstavi pogostitev z “golažem civilne zaščite”, ki jo bo pripravila intendatska ekipa oddelka za podporo (logistiko) pri Štabu CZ v prenovljeni mobilni poljski kuhinji. Druženje bo pred logaškim Narodnim domom.

Ne spreglejte

V Pivki ustavili pijano voznico in sopotnika

S Policijske uprave Koper sporočajo, da so v ponedeljek ob 23.45 pri Pivki ustavili osebni …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja