Obvestilo

Logatec: na upravno enoto od ponedeljka le z zaščitnimi maskami

Podatki oz. informacije, ki jih v Štabu CZ Občine Logatec prejemajo s terena, pričajo o tem, da se situacija, vezana na COVID-9, poslabšuje, posledica tega dejstva pa je zaostritev ukrepov za zaščito sodelavcev in sodelavk, posredno seveda tudi njihovih strank.

Člani skupine za krizno vodenje so med drugim aktivirali seznam dežurstev oz. pripravljenosti  za najbolj ključne dele upravne enote oz. najbolj kritična področja dela, to so področja, kjer je pričakovati prošnje strank za nujno ureditev upravnih zadev, kar posledično pomeni, da se število javnih uslužbencev, prisotnih na delovnih mestih drastično zmanjša. Stranke z UE  komunicirajo zgolj po telefonu, e-pošti ali preko klasične pošte.

V poslovno zgradbo UE, če je zadeva, ki jo stranka želi urediti, s strani pristojnega javnega uslužbenca identificirana kot »nujna«, pa je od ponedeljka vstop mogoč zgolj z zaščitno masko, na kar stranke opozarja tudi napis na vhodnih vratih. Prav tako je nujno, da si stranke pred vstopom v UE razkužijo roke.

UE Občine Logatec

 

Ne spreglejte

Vrtec Postojna z novim nadstreškom za kolesa

V sklopu Evropskega tedna mobilnosti so  danes predali namenu nadstrešek za kolesa pred Vrtcem Postojna. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.