Obvestilo

Lovci na daljave tudi ta teden nepremagljivi

Pretekli konec tedna so se zvrstila tekmovanja v skokih in nordijski kombinaciji praktično v vseh starostnih skupinah.

Logaški Lovci na daljave imajo vnovič zmagovalca tedna, to je postal Domen Cof (na vodilni sliki) na tekmi v Mostecu v kategoriji dečkov do 13 let, v kategoriji dečki do 12 let pa je Ožbej Rudolf(na sliki drugi z leve)  zasedel 2. mesto. V kategoriji mladinke do 20 let je edina logaška tekmovalka Viktorija Šen (na sliki v letu)  zasedla 5. mesto. V kategoriji dečki do 16 let so Žan Trpin, David Krisper in Tim Trpin zasedli 16., 26. in 27. mesto. Na 15-metrski skakalnici so tekmovali najmlajši – cicibani do 9 let in zasedli naslednja mesta : Tim Drmota 9., Lovro Mlinar 15., Jaka  Bahun 2., Nik  Turk 38., Petar Nagode 59. in Domen Fečur 60. mesto.

Skoki-Ožbej drugi z leve

Skoki-Viktorija v letu

Na tekmi v Tržiču je naše barve zastopal Tim Trpin v kategoriji dečki do 15 let in v  skokih zasedel 24., v NK pa 20. mesto.

V alpskem pokalu v Švicarskem Einsedelnu je Andraž Modic ponovno pristal med deseterico, in sicer na 5. in 9. mestu.

Na tekmi alpskega pokala nordijskih kombinatorcev v nemškem Winterbergu, pa smo prvič imel kar dva predstavnika. Prvi dan je Jaka Matko vodil po skoku, v teku pa je imel težave z opremo, vendar je vseeno dosegel prve točke s 25. mestom, mladi Nik Knaus je prvič okusil utrip mednarodnega tekmovanja, a ostal brez uvrstitve. Drugi dan ponovno smola za Jaka, saj je po najdaljšem skoku padel in tako v teku startal v ozadju in dosegel 35., mladi Nik pa 54. mesto.

Peter Petkovšek

Foto: arhiv kluba

Ne spreglejte

»Zmage« na in zunaj igrišča

O eni »zmagi« smo že poročali. To je 3. mesto ekipe fantov do 18 let, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja