Obvestilo

Lovci na daljave v dveh dneh do sedmih stopničk na smučarskih skakalnih tekmovanjih

Konec preteklega tedna so člani kluba SSK »Lovci na daljave« Logatec  po uspešni organizaciji državnega prvenstvu pred 14 dnevi, organizirali še nočne  tekme za Pokal ljubljanske regije.

Skakalnice, 55, 25 in 15metrov, so bile vnovič odlično pripravljene, kakor tudi tekmovalci logaškega kluba. Na 55-metrski skakalnici so se pomerili dečki v kategoriji do 13 let, med katerimi sta Tim Trpin  in Domen Cof osvojila odlično 2. oziroma 3. mesto, na 25-metrski  skakalnici pa je  v kategoriji dečki do 10 let zmago slavil Nik Gostiša Lah, drugi pa je bil Jan Bricelj, vsi  iz logaškega kluba.  Na 15-metrski skakalnici med cicibani do 9 let so  logaški tekmovalci zasedli naslednja mesta : Tim Drmota 5,  Matic Žibert 9. in najmlajši Lovro Mlinar 15. mesto.

Naslednji dan, ko se je veselje že poleglo, so prišle razveseljive novice o uvrstitvah logaških tekmovalcev iz Planice. Na državni pokalni tekmi (HS 100) sta zmago slavila Andraž Modic ( udeleženec letošnjega mladinskega svetovnega prvenstva) in pri članih Matej Likar, udeleženec letošnje univerzijade, med mladinci do 20 let. V nordijski kombinaciji je z odličnim tekom do drugega mesta prišprintal Nik Knaus v kategoriji dečki do 16 let.

 

Foto: arhiv kluba

 

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja